Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Asad Al Jambers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
El Djazaria verovert de bal door een tackle van achteren. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekehout speelt de bal door. Mouhib is nu in balbezit. Mouhib schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rial schiet op doel. El Mouhib kopt de bal weg. Taos heeft problemen om de bal te vangen. Rial verovert de bal door een tackle van achteren. Rial draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Yebda verovert de bal door een tackle van achteren. Yebda speelt de bal door. El Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial is nu in balbezit. Rial haalt uit met een fantastische trap. Bellat bokst de bal weg.

36e minuut.
Yebda is nu in balbezit. Mekehout onderschept slim de pass. Mekehout passt de bal zonder na te denken. Mouhib is nu in balbezit. Mouhib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mekehout. Yebda raakt geblesseerd tijdens het duel. Yebda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial verovert de bal door een tackle van achteren. Rial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 49%, Al Jambers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Asad - Al Jambers 0:0

57e minuut.
El Djazaria speelt de bal door. Al-Nasser rent richting de bal. Al-Nasser probeert naar een medespeler te passen. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Al-Nasser is nu in balbezit. Mekehout rent richting de bal. Al-Nasser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mekehout moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mekehout kan niet meer verder spelen. Ouadah komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa passt de bal in één keer door. Djebar geeft een hoge lob. Rial rent richting de bal. Rial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Taos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taos passt de bal zonder na te denken. Fahas rent richting de bal. Rial verovert de bal door een tackle van achteren. Rial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 50%, Al Jambers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Asad - Al Jambers 0:0