Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Kalab USM Samola
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Djazaria heeft problemen om de bal te vangen. Djazaria geeft een lange en hoge pass. Cerbah kopt de bal weg. Massi rent richting de bal. Massi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Massi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - USM Samola 0:1

7e minuut.
Farhi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boulala met een snelle inworp. Massi is nu in balbezit. Massi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bourebbou is nu in balbezit. Bourebbou geeft een lange en hoge pass. Hasni kopt de bal weg. Massi rent richting de bal. Massi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - USM Samola 0:2

23e minuut.
Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Kaddache rent richting de bal. Kaddache met een sublieme pass. Daar is Zaïm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - USM Samola 1:2

27e minuut.
Inworp. Ech-Chergui met de inworp. Seghiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Djaballah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ech-Chergui onderschept slim de pass. Ech-Chergui passt de bal in één keer door. Zaïm heeft problemen om de bal te vangen. Djaballah is nu in balbezit. Djaballah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kaddache is nu in balbezit. Bitat verovert de bal door een tackle van achteren. Bitat probeert naar een medespeler te passen. Massi is nu in balbezit. Massi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
El Djazaria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massi is nu in balbezit. Massi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 48%, USM Samola 52%.
Nady Kalab - USM Samola 1:2

85e minuut.
Bitat geeft een lange en hoge pass. Ousserir kopt de bal weg. Boulala heeft problemen om de bal te vangen. Cerbah is nu in balbezit. Cerbah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 54%, USM Samola 46%.
Nady Kalab - USM Samola 1:2