Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa El-Maa`dy Rezil Qatil
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Ech-Chergui speelt de bal door. Rachedi is nu in balbezit. Ousserir verovert de bal door een tackle van achteren. Ousserir haalt uit met een fantastische trap. Agouazi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ech-Chergui passt de bal met de wreef. Rachedi heeft problemen om de bal te vangen. Ech-Chergui geeft een hoge lob. Daar is Aribi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aribi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa El-Maa`dy - Rezil Qatil 1:0

15e minuut.
Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Houche onderschept slim de pass. Bezzaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Houche de bal onder controle te krijgen. Achiou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
El Mouhib probeert naar een medespeler te passen. Sénac rent richting de bal. Ech-Chergui rent richting de bal. Sénac onderschept slim de pass. Sénac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Belmadi met een sublieme pass. Houche probeert de bal aan de voet te houden. Houche passt de bal in één keer door. Ichalalène is nu in balbezit. Ichalalène geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa El-Maa`dy - Rezil Qatil 2:0

34e minuut.
Benbadis verovert de bal door een tackle van achteren. Aribi is nu in balbezit. Ousserir is nu in balbezit. Aribi rent richting de bal. Aribi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Houche onderschept slim de pass. Houche passt de bal met de wreef. Ousserir speelt de bal door. Aribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Agouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agouazi geeft de bal voor. Mahiedienne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aribi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa El-Maa`dy 35%, Rezil Qatil 65%.
Al Safa El-Maa`dy - Rezil Qatil 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Bellat de bal. Bellat passt de bal zonder na te denken. Bezzaz rent richting de bal. Bezzaz haalt uit met een fantastische trap. Achiou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa El-Maa`dy - Rezil Qatil 2:1

65e minuut.
Kerkar met een sublieme pass. Benbadis is nu in balbezit. Benbadis geeft de bal voor. El Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mouhib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa El-Maa`dy 52%, Rezil Qatil 48%.
Al Safa El-Maa`dy - Rezil Qatil 2:1