Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Fiery Ra`d Osayer Khudra
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
El Hadi probeert naar een medespeler te passen. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekrar. Bekrar krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Saadallah met een sublieme pass. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hima. Hima krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hassani geeft een lange en hoge pass. Hanoune kopt de bal weg. Chouih is nu in balbezit. Chouih draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Natouri de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zerdab probeert de bal met de borst te controleren. Hanoune is nu in balbezit. Hanoune passt de bal zonder na te denken. Chouih heeft problemen om de bal te vangen. Chouih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zerdab passt de bal in één keer door. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadi onderschept slim de pass. Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Hima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Benmoussa is nu in balbezit. Benmoussa geeft een lange en hoge pass. Zerdab probeert de bal aan de voet te houden. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fiery Ra`d 59%, Osayer Khudra 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Fiery Ra`d - Osayer Khudra 0:0

53e minuut.
Marek is nu in balbezit. Marek geeft de bal voor. Natouri probeert de bal aan de voet te houden. Chouih rent richting de bal. Chouih schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daineche is nu in balbezit. Daineche geeft de bal voor. Benmoussa probeert naar een medespeler te passen. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Slatni bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa met een sublieme pass. Al-Hassan rent richting de bal. Al-Hassan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fiery Ra`d 57%, Osayer Khudra 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Fiery Ra`d - Osayer Khudra 0:0