Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Nimr MC Talj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Belaoued de bal. Al-Hassan is nu in balbezit. Mouhib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mouhib krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Mahiedienne heeft problemen om de bal te vangen. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mahiedienne rent richting de bal. Bentayeb is nu in balbezit. Mahiedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Mahiedienne schiet op doel. Rial probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Nimr - MC Talj 0:1

42e minuut.
Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Nezzar rent richting de bal. Nezzar speelt de bal door. Daar is Mahiedienne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Nimr - MC Talj 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Mediène de bal. Belaoued rent richting de bal. Mediène is nu in balbezit. Belaoued onderschept slim de pass. Belaoued haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Nimr 60%, MC Talj 40%.
Al Dhafra Nimr - MC Talj 0:2

46e minuut.
Mahiedienne met een sublieme pass. Mouhib speelt de bal door. Klungelig pakt Berchiche de bal. Belaoued onderschept slim de pass. Belaoued haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nazef verovert de bal door een tackle van achteren. Nazef passt de bal in één keer door. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Nimr - MC Talj 0:3

63e minuut.
Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib is nu in balbezit. Nezzar onderschept slim de pass. Mahiedienne onderschept slim de pass. Mahiedienne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Nimr 56%, MC Talj 44%.
Al Dhafra Nimr - MC Talj 0:3