Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ithad Sikkiyn Tayyib Shibel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Klungelig pakt Dziria de bal. Raho is nu in balbezit. Agha rent richting de bal. Raho verovert de bal door een tackle van achteren. Raho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ali geeft de bal voor. Malek is nu in balbezit. Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Raho onderschept slim de pass. Raho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zitouni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Touil met de inworp. Raho rent richting de bal. Raho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ithad Sikkiyn - Tayyib Shibel 1:0

38e minuut.
Ali rent richting de bal. Ali geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ben Bella de bal onder controle te krijgen. Malek rent richting de bal. Malek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Touil rent richting de bal. Touil geeft een hoge lob. Malek kopt de bal weg. Raho is nu in balbezit. Raho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Sikkiyn 46%, Tayyib Shibel 54%.
Ithad Sikkiyn - Tayyib Shibel 1:0

58e minuut.
Khedis rent richting de bal. Agha speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Touil neemt de hoekschop. Dziria springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner onderschept slim de pass. Brückner probeert naar een medespeler te passen. Mekbel is nu in balbezit. Mekbel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Khelifa probeert naar een medespeler te passen. Touil rent richting de bal. Chouia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chouia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Sikkiyn 36%, Tayyib Shibel 64%.
Ithad Sikkiyn - Tayyib Shibel 1:0