Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab El-Saloum Saia Nimr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Badji geeft een hoge lob. Kouici kopt de bal weg. Tabet is nu in balbezit. Bensaïd verovert de bal door een tackle van achteren. Bensaïd schiet op doel. Ramdane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kouici is nu in balbezit. Kouici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madani de bal. Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia haalt uit met een fantastische trap. Zitouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Tabet de bal. Bensaïd onderschept slim de pass. Bensaïd met een sublieme pass. Ouasti rent richting de bal. Ouasti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Arkoun passt de bal in één keer door. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bouaoudia de bal. Bouaoudia haalt uit met een fantastische trap. Zitouni bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Ouasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd onderschept slim de pass. Bensaïd schiet op doel. Kouici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Saia Nimr 0:1

44e minuut.
Bouaoudia passt de bal met de wreef. Belkaid is nu in balbezit. Bensaïd probeert naar een medespeler te passen. Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 52%, Saia Nimr 48%.
Kawkab El-Saloum - Saia Nimr 0:1

53e minuut.
Ouyahia kopt de bal weg. Klungelig pakt Belkaid de bal. Ouasti rent richting de bal. Bensaïd is nu in balbezit. Bensaïd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Saia Nimr 0:2

54e minuut.
Bensaïd is nu in balbezit. Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkaid passt de bal zonder na te denken. Bensaïd rent richting de bal. Bensaïd draait met de bal, schiet en ... Ramdane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - Saia Nimr 0:3

59e minuut.
Inworp. Arkoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouaoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaoudia passt de bal in één keer door. Tabet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd rent richting de bal. Ouasti rent richting de bal. Bensaïd bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet geeft de bal voor. Bouabdallah probeert de bal aan de voet te houden. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd rent richting de bal. Bensaïd passt de bal met de wreef. Ouasti rent richting de bal. Ouasti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Badji probeert naar een medespeler te passen. Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd begaat een overtreding. Bensaïd krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziani geeft de bal voor. Bensaïd rent richting de bal. Bensaïd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 40%, Saia Nimr 60%.
Kawkab El-Saloum - Saia Nimr 0:3