Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ithad Sikkiyn Nasr Khudra
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


33e minuut.
Ali is nu in balbezit. Ammour rent richting de bal. Ammour passt de bal zonder na te denken. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Sikkiyn 56%, Nasr Khudra 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ithad Sikkiyn - Nasr Khudra 0:0

47e minuut.
Aït Ali met een snelle inworp. Daar is Benounes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harek. Harek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Belhocine geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouiret met de inworp. Raho is nu in balbezit. Raho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Belhocine rent richting de bal. Belhocine probeert naar een medespeler te passen. Dziria speelt de bal door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Harek heeft problemen om de bal te vangen. Bentayeb rent richting de bal. Harek begaat een overtreding. Harek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Benounes is nu in balbezit. Ali probeert naar een medespeler te passen. Benabdellah rent richting de bal. Bentayeb onderschept slim de pass. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ithad Sikkiyn - Nasr Khudra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Sikkiyn 59%, Nasr Khudra 41%.
Ithad Sikkiyn - Nasr Khudra 0:1