Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Souhag USM Sheik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri onderschept slim de pass. Ziaya verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya draait met de bal, schiet en ... Mohamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Souhag - USM Sheik 0:1

19e minuut.
Mansouri is nu in balbezit. Ziaya onderschept slim de pass. Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal haalt uit met een fantastische trap. Mohamed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Souhag - USM Sheik 0:2

20e minuut.
Cheklam met een sublieme pass. Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Souhag - USM Sheik 0:3

44e minuut.
Cheklam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheklam met een sublieme pass. Chebal rent richting de bal. Chebal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Souhag - USM Sheik 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Souhag 50%, USM Sheik 50%.
Shaab Souhag - USM Sheik 0:4

76e minuut.
Abbar passt de bal zonder na te denken. Chebal rent richting de bal. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal onderschept slim de pass. Chebal haalt uit met een fantastische trap. Mohamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Souhag - USM Sheik 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Souhag 36%, USM Sheik 64%.
Shaab Souhag - USM Sheik 0:5