Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Tbilisi gagi
1111 Tactiek mhjh
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


2e minuut.
Staško krijgt zijn hoofd ertegen. Injgia speelt de bal door. Antila kopt de bal weg. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara passt de bal zonder na te denken. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saponiero speelt de bal door. Staško rent richting de bal. Staško probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş passt de bal zonder na te denken. Felczak rent richting de bal. Felczak geeft een lange en hoge pass. Staško springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antila verovert de bal door een tackle van achteren. Antila speelt de bal door. Klungelig pakt Felczak de bal. Felczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bolchiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz geeft de bal voor. Staško is nu in balbezit. Staško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:1

22e minuut.
Gavazza rent richting de bal. Alamanos onderschept slim de pass. Alamanos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Staško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hervoso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alamanos met een snelle inworp. Staško geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Felczak passt de bal in één keer door. Saponiero rent richting de bal. Saponiero speelt de bal door. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško schiet op doel. Injgia bokst de bal weg.

38e minuut.
Gerónimo kan de bal niet met de borst controleren. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal zonder na te denken. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Saponiero is nu in balbezit. Saponiero passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Injgia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 57%, gagi 43%.
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:2

47e minuut.
Saponiero rent richting de bal. Saponiero geeft de bal voor. Hervoso heeft problemen om de bal te vangen. Staško rent richting de bal. Staško haalt uit met een fantastische trap. Injgia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gerónimo rent richting de bal. Gerónimo passt de bal met de wreef. Alamanos speelt de bal door. Staško rent richting de bal. Staško schiet op doel. Injgia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saponiero met een sublieme pass. Alamanos is nu in balbezit. Alamanos passt de bal in één keer door. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Alcântara schiet op doel. Zegarliński probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavazza zal de hoekschop nemen. Alcântara kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Alamanos is nu in balbezit. Alamanos geeft de bal voor. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alamanos speelt de bal door. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško passt de bal in één keer door. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bolchiş speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Mokritskiy onderschept slim de pass. Mokritskiy geeft een lange en hoge pass. Rousseau geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Antila met een sublieme pass. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Injgia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolchiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staško springt en kopt de bal. Injgia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alayza komt het veld opgelopen. Felczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş passt de bal zonder na te denken. Felczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mokritskiy kopt de bal weg. Bolchiş geeft de bal voor. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:4

86e minuut.
Inworp. Kerr komt het veld opgelopen. Barkaia komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Saponiero probeert naar een medespeler te passen. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Eckardt kopt de bal weg. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Złotorowicz kopt de bal weg. Saponiero is nu in balbezit. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel. Injgia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 63%, gagi 37%.
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:5