Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A V A Z A Mxiaruli Ena
kio Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Aleksidze rent richting de bal. Shengelia verovert de bal door een tackle van achteren. Shengelia passt de bal in één keer door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Shengelia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania speelt de bal door. Aleksidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kharatidze geeft een lange en hoge pass. Udesiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kvinitadze is nu in balbezit. Maghalashvili onderschept slim de pass. Maghalashvili speelt de bal door. Aleksidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 1:0

20e minuut.
Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania met een sublieme pass. Maghalashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghalashvili geeft de bal voor. Aleksidze maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Danelia onderschept slim de pass. Danelia passt de bal in één keer door. Aleksidze is nu in balbezit. Aleksidze schiet op doel. Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Akhalaia geeft een lange en hoge pass. Zhordania speelt de bal door. Milowicz kan de bal niet met de borst controleren. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Udesiani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 2:0

30e minuut.
Zhordania speelt de bal door. Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze passt de bal in één keer door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 3:0

38e minuut.
Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghalashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Maghalashvili passt de bal met de wreef. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel. Ghurchumelidze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 21%, Mxiaruli Ena 79%.
A V A Z A - Mxiaruli Ena 3:0

52e minuut.
Zhordania met een sublieme pass. Aleksidze heeft problemen om de bal te vangen. Chitanava rent richting de bal. Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Machitidze kopt de bal weg. Aleksidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tumanishvili is nu in balbezit. Tumanishvili geeft een hoge lob. Milowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Beliashvili onderschept slim de pass. Milowicz rent richting de bal. Milowicz passt de bal in één keer door. Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania passt de bal in één keer door. Aleksidze is nu in balbezit. Aleksidze schiet op doel. Milowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 4:0

62e minuut.
Maghalashvili probeert naar een medespeler te passen. Akhalaia is nu in balbezit. Aleksidze verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 5:0

65e minuut.
Daar is Aleksidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhordania is nu in balbezit. Zhordania geeft een hoge lob. Aleksidze heeft problemen om de bal te vangen. Aleksidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 6:0

70e minuut.
Udesiani onderschept slim de pass. Zhordania is nu in balbezit. Udesiani verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Udesiani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maghalashvili met de inworp. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Milowicz de bal. Zhordania rent richting de bal. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 7:0

79e minuut.
Danelia verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania rent richting de bal. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Maghalashvili is nu in balbezit. Maghalashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 8:0

84e minuut.
Maghalashvili speelt de bal door. Zhordania speelt de bal door. Aleksidze is nu in balbezit. Aleksidze draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Udesiani rent richting de bal. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Danelia de bal. Danelia geeft een hoge lob. Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze geeft de bal voor. Milowicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 17%, Mxiaruli Ena 83%.
A V A Z A - Mxiaruli Ena 8:0