Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A V A Z A Buggy Nerds
kio Tactiek 352-swan-left
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
36.7 gemiddelde waardering 53.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


3e minuut.
do Pandeiro geeft een hoge lob. Shevchuk rent richting de bal. Kharatidze begaat een overtreding. Shevchuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Premkumar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Végh speelt de bal door. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah passt de bal met de wreef. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 0:1

6e minuut.
Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili probeert naar een medespeler te passen. Asamoah is nu in balbezit. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Végh speelt de bal door. Peikrishvili is nu in balbezit. Peikrishvili passt de bal met de wreef. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Végh geeft een lange en hoge pass. Shevchuk kopt de bal weg. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 0:2

25e minuut.
Zhordania passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers met een sublieme pass. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing schiet op doel. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Asamoah kopt de bal weg. Voordeckers rent richting de bal. Kharatidze begaat een overtreding. Voordeckers raakt geblesseerd tijdens het duel. Premkumar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. do Pandeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asamoah rent richting de bal. Asamoah geeft de bal voor. Shevchuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Isakadze bokst de bal weg. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 0:3

35e minuut.
Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Chkareuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkareuli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ponzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 1:3

39e minuut.
Voordeckers met een snelle inworp. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah geeft de bal voor. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Asamoah kopt de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Kharatidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharatidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 62%, Buggy Nerds 38%.
A V A Z A - Buggy Nerds 1:3

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Chkareuli de bal onder controle te krijgen. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chaduneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaduneli geeft een lange en hoge pass. do Pandeiro kopt de bal weg. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharadze passt de bal zonder na te denken. Czafit is nu in balbezit. Chkareuli onderschept slim de pass. Chkareuli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tool komt het veld opgelopen. Tuntitanasup komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing probeert naar een medespeler te passen. Tool bereikt de bal nog maar net als eerste. Tool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 1:4

70e minuut.
De Meulemeester komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chkareuli kan de bal niet met de borst controleren. do Pandeiro is nu in balbezit. do Pandeiro probeert naar een medespeler te passen. Tool is nu in balbezit. Tool draait met de bal, schiet en ... Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Premkumar passt de bal zonder na te denken. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing met een sublieme pass. Tool is nu in balbezit. Tool draait met de bal, schiet en ... Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kharatidze de bal. De Meulemeester verovert de bal door een tackle van achteren. De Meulemeester draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 1:5

81e minuut.
De Meulemeester is nu in balbezit. De Meulemeester met een sublieme pass. Tool bereikt de bal nog maar net als eerste. Tool draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tuntitanasup passt de bal zonder na te denken. do Pandeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pandeiro probeert naar een medespeler te passen. Tool rent richting de bal. Tool draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tool is nu in balbezit. Tool draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Buggy Nerds 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 58%, Buggy Nerds 42%.
A V A Z A - Buggy Nerds 1:6