Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Uvenbeli Maraos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Sultanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Barnaveli rent richting de bal. Barnaveli geeft de bal voor. Ambidze rent richting de bal. Ambidze schiet op doel. Mikadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sharikadze verovert de bal door een tackle van achteren. Sharikadze passt de bal zonder na te denken. Daar is Barnaveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peikrishvili rent richting de bal. Peikrishvili schiet op doel. Gventsadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Khinchaguishvili de bal onder controle te krijgen. Burchuladze kopt de bal weg. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Sultanishvili kopt de bal weg. Gventsadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Barnaveli probeert naar een medespeler te passen. Arsoshvili probeert naar een medespeler te passen. Peikrishvili is nu in balbezit. Daar is Peikrishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peikrishvili haalt uit met een fantastische trap. Gventsadze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 45%, Uvenbeli Maraos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluvi Maraos - Uvenbeli Maraos 0:0

66e minuut.
Dashniani kopt de bal weg. Khinchaguishvili probeert de bal aan de voet te houden. Sultanishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Beroshvili de bal. Mikaia is nu in balbezit. Mikaia met een sublieme pass. Ambidze rent richting de bal. Ambidze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Arsoshvili geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sharikadze de bal onder controle te krijgen. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili schiet op doel. Gventsadze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ambidze schiet op doel. Nikuradze kopt de bal weg. Burchuladze heeft problemen om de bal te vangen. Mikaia rent richting de bal. Mikaia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sakandelidze rent richting de bal. Arsoshvili onderschept slim de pass. Arsoshvili geeft een lange en hoge pass. Kruashvili is nu in balbezit. Kruashvili haalt uit met een fantastische trap. Mikadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 40%, Uvenbeli Maraos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluvi Maraos - Uvenbeli Maraos 0:0