Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Dundulebi Gasaocari Xelosani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Narimanidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kandelaki onderschept slim de pass. Okujava is nu in balbezit. Gokieli onderschept slim de pass. Gokieli geeft de bal voor. Gegenava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Okujava is nu in balbezit. Shengelia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gujejiani. Gujejiani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 49%, Gasaocari Xelosani 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabeduli Dundulebi - Gasaocari Xelosani 0:0

53e minuut.
Navrozashvili met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantaria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsomaia rent richting de bal. Tsomaia geeft een hoge lob. Kutivadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Mikuchadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shengelia rent richting de bal. Shengelia probeert naar een medespeler te passen. Gugunava is nu in balbezit. Gugunava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gujejiani rent richting de bal. Gujejiani geeft een hoge lob. Guramishvili heeft problemen om de bal te vangen. Berikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Merlani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantaria rent richting de bal. Kantaria passt de bal zonder na te denken. Berikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Dundulebi 43%, Gasaocari Xelosani 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabeduli Dundulebi - Gasaocari Xelosani 0:0