Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Absurduli Moazrovne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Barnaveli verovert de bal door een tackle van achteren. Barnaveli passt de bal zonder na te denken. Kvitsiani rent richting de bal. Pularia onderschept slim de pass. Pularia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Javakhishvili onderschept slim de pass. Javakhishvili geeft een lange en hoge pass. Avaliani probeert naar een medespeler te passen. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Absurduli Moazrovne 0:1

26e minuut.
Vachadze met een snelle inworp. Klungelig pakt Avaliani de bal. Avaliani probeert naar een medespeler te passen. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Avaliani rent richting de bal. Avaliani passt de bal met de wreef. Mikaia is nu in balbezit. Pularia rent richting de bal. Pularia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kopaliani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruashvili. Kopaliani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khubejashvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Noghaideli rent richting de bal. Noghaideli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 58%, Absurduli Moazrovne 42%.
Gluvi Maraos - Absurduli Moazrovne 0:1

85e minuut.
Javakhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Javakhishvili geeft een hoge lob. Daar is Sultanishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noghaideli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap. Gventsadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 39%, Absurduli Moazrovne 61%.
Gluvi Maraos - Absurduli Moazrovne 0:1