Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluvi Maraos Gacvetili Tavi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Barnaveli is nu in balbezit. Chikovani onderschept slim de pass. Chikovani met een sublieme pass. Daar is Avazneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avazneli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Chikovani verovert de bal door een tackle van achteren. Chikovani met een sublieme pass. Zedginidze rent richting de bal. Avazneli verovert de bal door een tackle van achteren. Avazneli draait met de bal, schiet en ... Gventsadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bakuradze is nu in balbezit. Bakuradze geeft de bal voor. Inworp. Dididze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vachadze geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barnaveli passt de bal in één keer door. Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taniashvili. Taniashvili krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vachadze onderschept slim de pass. Vachadze speelt de bal door. Ambidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:0

33e minuut.
Chikovani passt de bal zonder na te denken. Iremadze rent richting de bal. Sharikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharikadze passt de bal zonder na te denken. Chikovani geeft de bal voor. Gventsadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 43%, Gacvetili Tavi 57%.
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Chikovani de bal. Chikovani speelt de bal door. Sultanishvili is nu in balbezit. Avazneli verovert de bal door een tackle van achteren. Avazneli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Avazneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avazneli draait met de bal, schiet en ... Zedginidze probeert de bal aan de voet te houden. Jugheli rent richting de bal. Jugheli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dididze geeft een hoge lob. Vachadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze passt de bal zonder na te denken. Ambidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluvi Maraos 53%, Gacvetili Tavi 47%.
Gluvi Maraos - Gacvetili Tavi 2:0