Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxmari Mxeci Gabeduli Mplangveli
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Nadirashvili geeft een hoge lob. Rukhadze is nu in balbezit. Rukhadze passt de bal zonder na te denken. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ganugrava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martsvaladze is nu in balbezit. Martsvaladze probeert naar een medespeler te passen. Chkhaidze rent richting de bal. Chkhaidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nadirashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Potskhveria geeft een lange en hoge pass. Gogiberidze rent richting de bal. Nemsitsveridze onderschept slim de pass. Nemsitsveridze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - Gabeduli Mplangveli 0:1

34e minuut.
Kantidze met de inworp. Ivanashvili is nu in balbezit. Martsvaladze begaat een overtreding. Martsvaladze krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Darbaidze rent richting de bal. Davitashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Darbaidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davitashvili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Davitashvili kan niet meer verder spelen. Gugunava komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Khachirashvili is nu in balbezit. Khachirashvili passt de bal zonder na te denken. Ganugrava met een sublieme pass. Potskhveria bereikt de bal nog maar net als eerste. Potskhveria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantidze met een snelle inworp. Ivanashvili rent richting de bal. Ivanashvili haalt uit met een fantastische trap. Iankoshvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 56%, Gabeduli Mplangveli 44%.
Gamxmari Mxeci - Gabeduli Mplangveli 0:1

57e minuut.
Iankoshvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rukhadze de bal. Rukhadze speelt de bal door. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamxmari Mxeci - Gabeduli Mplangveli 1:1

78e minuut.
Khachirashvili kan de bal niet met de borst controleren. Khachirashvili geeft een lange en hoge pass. Martsvaladze is nu in balbezit. Nemsitsveridze is nu in balbezit. Nemsitsveridze schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nemsitsveridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutidze is nu in balbezit. Met opzet legt Nemsitsveridze zijn tegenspeler op de grond. Nemsitsveridze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 47%, Gabeduli Mplangveli 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamxmari Mxeci - Gabeduli Mplangveli 1:1