Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Gaukembuli Brigada Ameba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Kasradze met een sublieme pass. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili schiet op doel. Getsadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 0:1

10e minuut.
Muradashvili geeft de bal voor. Tskitishvili rent richting de bal. Motsradze onderschept slim de pass. Gakharia onderschept slim de pass. Gakharia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Balalashvili rent richting de bal. Balalashvili met een sublieme pass. Tsikhelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili onderschept slim de pass. Tskitishvili draait met de bal, schiet en ... Machabeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 0:2

33e minuut.
Arziani onderschept slim de pass. Arziani passt de bal in één keer door. Karaulashvili rent richting de bal. Karaulashvili schiet op doel. Karaulashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Gaukembuli 61%, Brigada Ameba 39%.
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 1:2

48e minuut.
Kasradze kan de bal niet met de borst controleren. Meskhi is nu in balbezit. Otanadze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meskhi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Meskhi neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mushkudiani geeft een lange en hoge pass. Motsradze heeft problemen om de bal te vangen. Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gakharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakharia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 1:3

56e minuut.
Motsradze met een sublieme pass. Gegelia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meskhi. Meskhi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gegelia rent richting de bal. Gegelia geeft de bal voor. Balalashvili speelt de bal door. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobaladze speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mushkudiani zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Motsradze de bal. Gakharia rent richting de bal. Gakharia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kobaladze is nu in balbezit. Gakharia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobaladze. Kobaladze krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Motsradze verovert de bal door een tackle van achteren. Motsradze speelt de bal door. Karaulashvili rent richting de bal. Karaulashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 2:3

85e minuut.
Tabagari rent richting de bal. Tabagari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsikhelashvili de bal. Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tskitishvili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Gaukembuli 60%, Brigada Ameba 40%.
Brigada Gaukembuli - Brigada Ameba 2:3