Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamxmari Mxeci Basri Saaviacio
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Sigua de bal. Rukhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukhadze probeert naar een medespeler te passen. Chkhaidze heeft problemen om de bal te vangen. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rukhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukhadze met een sublieme pass. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tsetskhladze de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - Basri Saaviacio 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Martsvaladze de bal. Sigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisashvili is nu in balbezit. Chkhaidze onderschept slim de pass. Chkhaidze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - Basri Saaviacio 2:0

30e minuut.
Nadirashvili onderschept slim de pass. Maisashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirashvili probeert naar een medespeler te passen. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 36%, Basri Saaviacio 64%.
Gamxmari Mxeci - Basri Saaviacio 2:0

76e minuut.
Klungelig pakt Papuashvili de bal. Ganugrava rent richting de bal. Ganugrava passt de bal in één keer door. Tsitaishvili rent richting de bal. Tsitaishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamxmari Mxeci - Basri Saaviacio 2:1

86e minuut.
Martsvaladze passt de bal zonder na te denken. Demetradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze passt de bal in één keer door. Tsitaishvili rent richting de bal. Tsitaishvili haalt uit met een fantastische trap. Iankoshvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Iankoshvili niet meer kan verder spelen. Tamarashvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamxmari Mxeci 40%, Basri Saaviacio 60%.
Gamxmari Mxeci - Basri Saaviacio 2:1