Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tbilisi City Dinamo Sakme
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mekhuzla passt de bal met de wreef. Mchedlidze is nu in balbezit. Bluashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bluashvili krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gilauri draait met de bal, schiet en ... Chichveishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melikidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamanauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamanauri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mchedlidze is nu in balbezit. Chilashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Chilashvili passt de bal zonder na te denken. Mekhuzla heeft problemen om de bal te vangen. Mekhuzla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tbilisi City - Dinamo Sakme 0:1

32e minuut.
Beruashvili geeft een hoge lob. Inworp. Jejelava met een snelle inworp. Nikoladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoladze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kirkitadze geeft een lange en hoge pass. Beruashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla onderschept slim de pass. Mekhuzla haalt uit met een fantastische trap. Gasviani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Shamanauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilauri rent richting de bal. Shamanauri is nu in balbezit. Gilauri is nu in balbezit. Gilauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tbilisi City - Dinamo Sakme 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tbilisi City 41%, Dinamo Sakme 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tbilisi City - Dinamo Sakme 1:1

49e minuut.
Sebiskveradze onderschept slim de pass. Nikoladze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sebiskveradze. Sebiskveradze krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bluashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chilashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoladze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikoladze krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ananiashvili passt de bal zonder na te denken. Guchashvili rent richting de bal. Guchashvili geeft een lange en hoge pass. Gilauri rent richting de bal. Gilauri haalt uit met een fantastische trap. Beliashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Guchashvili met een harde bal richting middenveld. Nikoladze kopt de bal weg. Sebiskveradze heeft problemen om de bal te vangen. Mekhuzla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhuzla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tbilisi City 37%, Dinamo Sakme 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tbilisi City - Dinamo Sakme 1:1