Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brigada Gaukembuli Abezari Sazidavi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Karaulashvili passt de bal zonder na te denken. Kokosadze is nu in balbezit. Kokosadze met een sublieme pass. Karaulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lolua rent richting de bal. Lolua speelt de bal door. Motsradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze onderschept slim de pass. Katsitadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Machabeli met een sublieme pass. Kirtadze kopt de bal weg. Daar is Tsikhelashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsitadze is nu in balbezit. Katsitadze draait met de bal, schiet en ... Machabeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lursmanashvili is nu in balbezit. Narmania schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lursmanashvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Lursmanashvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karaulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili schiet op doel. Shaburidze heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brigada Gaukembuli - Abezari Sazidavi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Gaukembuli 65%, Abezari Sazidavi 35%.
Brigada Gaukembuli - Abezari Sazidavi 1:0

62e minuut.
Eliava is nu in balbezit. Katsitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsitadze passt de bal in één keer door. Bakuradze is nu in balbezit. Bakuradze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lursmanashvili probeert naar een medespeler te passen. Karaulashvili is nu in balbezit. Kokosadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokosadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brigada Gaukembuli 55%, Abezari Sazidavi 45%.
Brigada Gaukembuli - Abezari Sazidavi 1:0