Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasvrili Mori Gasaocari Moazrovne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Kashia de bal. Dzalamidze is nu in balbezit. Dzalamidze passt de bal zonder na te denken. Taniashvili is nu in balbezit. Taniashvili draait met de bal, schiet en ... Paramanovi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kharaishvili is nu in balbezit. Petriashvil verovert de bal door een tackle van achteren. Petriashvil speelt de bal door. Lomouri is nu in balbezit. Lomouri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Matitaishvili passt de bal in één keer door. Dzalamidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzalamidze passt de bal zonder na te denken. Taniashvili rent richting de bal. Taniashvili haalt uit met een fantastische trap. Paramanovi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Taniashvili is nu in balbezit. Amilakhvari probeert naar een medespeler te passen. Tsakadze rent richting de bal. Tsakadze haalt uit met een fantastische trap. Gugava probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tsakadze met een sublieme pass. Bakanidze is nu in balbezit. Bakanidze speelt de bal door. Sabinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabinin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kashia met de inworp. Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili geeft een lange en hoge pass. Tsakadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakadze schiet op doel. Nergadze bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pularia is nu in balbezit. Pularia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakanidze de bal. Tsakadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 56%, Gasaocari Moazrovne 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gasvrili Mori - Gasaocari Moazrovne 0:0

55e minuut.
Pularia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomouri rent richting de bal. Pularia begaat een overtreding. Pularia krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kashia is nu in balbezit. Dzalamidze onderschept slim de pass. Dzalamidze met een sublieme pass. Taniashvili is nu in balbezit. Taniashvili draait met de bal, schiet en ... Paramanovi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kharaishvili met een snelle inworp. Lomouri is nu in balbezit. Lomouri haalt uit met een fantastische trap. Taniashvili is nu in balbezit. Taniashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kharaishvili passt de bal met de wreef. Sabinin rent richting de bal. Tsakadze rent richting de bal. Tsakadze schiet op doel. Gugava probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasvrili Mori 47%, Gasaocari Moazrovne 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gasvrili Mori - Gasaocari Moazrovne 0:0