Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Goliati Gasvrili Mori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Taniashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniashvili draait met de bal, schiet en ... Daar is Kalatozishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomouri rent richting de bal. Lomouri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kashakashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamarashvili verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giorgobiani. Giorgobiani krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tamarashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arsenishvili komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Barkaia kopt de bal weg. Kalatozishvili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lomouri. Lomouri krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Giorgobiani onderschept slim de pass. Giorgobiani passt de bal met de wreef. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Goliati - Gasvrili Mori 1:0

43e minuut.
Taniashvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lomouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darsadze onderschept slim de pass. Darsadze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 47%, Gasvrili Mori 53%.
Abezari Goliati - Gasvrili Mori 1:0

48e minuut.
Gunia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kharaishvili met een snelle inworp. Lomouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomouri geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abezari Goliati - Gasvrili Mori 1:1

56e minuut.
Lomouri is nu in balbezit. Giorgobiani rent richting de bal. Giorgobiani passt de bal in één keer door. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Darsadze haalt uit met een fantastische trap. Nergadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Goliati 62%, Gasvrili Mori 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abezari Goliati - Gasvrili Mori 1:1