Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gacvetili Mplangveli Gardauvali Mplangveli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kvirikashvili is nu in balbezit. Kvirikashvili geeft een hoge lob. Burduli is nu in balbezit. Burduli geeft de bal voor. Kekoshvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Mplangveli - Gardauvali Mplangveli 0:1

17e minuut.
Kvirikashvili is nu in balbezit. Ramishvili rent richting de bal. Stepanishvili is nu in balbezit. Ramishvili onderschept slim de pass. Ramishvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Stepanishvili probeert naar een medespeler te passen. Kekoshvili is nu in balbezit. Koroghlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekoshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kekoshvili haalt uit met een fantastische trap. Gogia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Charkviani is nu in balbezit. Kardava rent richting de bal. Gogia is nu in balbezit. Kakabadze onderschept slim de pass. Kakabadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Mplangveli - Gardauvali Mplangveli 0:2

29e minuut.
Gogichaishvili speelt de bal door. Gonadze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gordeli. Gordeli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tkebuchava speelt de bal door. Inworp. Shavadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ramishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Mplangveli 61%, Gardauvali Mplangveli 39%.
Gacvetili Mplangveli - Gardauvali Mplangveli 0:2

56e minuut.
Kakabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakabadze is nu in balbezit. Kekoshvili rent richting de bal. Kekoshvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Mplangveli - Gardauvali Mplangveli 0:3

63e minuut.
Stepanishvili probeert naar een medespeler te passen. Burduli is nu in balbezit. Gogichaishvili begaat een overtreding. Gogichaishvili krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gonadze geeft een hoge lob. Gordeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramishvili draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsintsadze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stepanishvili onderschept slim de pass. Stepanishvili probeert naar een medespeler te passen. Goginashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakabadze onderschept slim de pass. Kakabadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Mplangveli 47%, Gardauvali Mplangveli 53%.
Gacvetili Mplangveli - Gardauvali Mplangveli 0:3