Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armcodne Msaxiobi Absurduli Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Arabuli met een sublieme pass. Klungelig pakt Okruashvili de bal. Gonadze rent richting de bal. Sturua is nu in balbezit. Sturua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Broladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Geguchadze is nu in balbezit. Geguchadze met een sublieme pass. Darsadze rent richting de bal. Darsadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Darsadze passt de bal zonder na te denken. Geguchadze heeft problemen om de bal te vangen. Arsenishvili rent richting de bal. Geguchadze rent richting de bal. Geguchadze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kvirkvelia verovert de bal door een tackle van achteren. Kvirkvelia geeft een lange en hoge pass. Sturua rent richting de bal. Sturua draait met de bal, schiet en ... Akhvlediani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armcodne Msaxiobi - Absurduli Gasaxdeli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Msaxiobi 63%, Absurduli Gasaxdeli 37%.
Armcodne Msaxiobi - Absurduli Gasaxdeli 1:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piolia trapt de bal weg van het doel. Kipiani kopt de bal weg. Sturua rent richting de bal. Sturua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gulmagarashvili met een sublieme pass. Sturua heeft problemen om de bal te vangen. Sabauri maakt een afschuwelijke overtreding. Sabauri krijgt een gele kaart. Sturua raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramishvili wilt de vrije trap nemen. Piolia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armcodne Msaxiobi 45%, Absurduli Gasaxdeli 55%.
Armcodne Msaxiobi - Absurduli Gasaxdeli 1:0