Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamoucnobi Gaukembuli Basri Sakme
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Janezashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Janezashvili passt de bal zonder na te denken. Abesadze geeft een lange en hoge pass. Shaishmelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaishmelashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janezashvili zal de hoekschop nemen. Bobgiashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kancheli geeft een hoge lob. Jishkariani rent richting de bal. Jishkariani passt de bal zonder na te denken. Tughushi rent richting de bal. Tughushi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kvaskhvadze passt de bal zonder na te denken. Gabelaia is nu in balbezit. Shaishmelashvili maakt een afschuwelijke overtreding. Shaishmelashvili krijgt een gele kaart. Gabelaia raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvaskhvadze met een snel genomen vrije trap. Kikvidze heeft problemen om de bal te vangen. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Sherozia met de inworp. Kvaskhvadze probeert naar een medespeler te passen. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 59%, Basri Sakme 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamoucnobi Gaukembuli - Basri Sakme 0:0

66e minuut.
Ambokadze rent richting de bal. Maghalashvili rent richting de bal. Tughushi maakt een afschuwelijke overtreding. Tughushi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kvaskhvadze geeft een lange en hoge pass. Brachuli rent richting de bal. Imerlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Imerlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - Basri Sakme 0:1

84e minuut.
Kvaskhvadze passt de bal zonder na te denken. Jishkariani probeert naar een medespeler te passen. Jinjikhashvili met een sublieme pass. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamoucnobi Gaukembuli - Basri Sakme 0:2

89e minuut.
Gabelaia met een sublieme pass. Saakadze rent richting de bal. Saakadze probeert naar een medespeler te passen. Andronikashvili is nu in balbezit. Andronikashvili geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamoucnobi Gaukembuli 58%, Basri Sakme 42%.
Gamoucnobi Gaukembuli - Basri Sakme 0:2