Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatxovari Saaviacio Ganivi Nadiri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Abasalashvili kopt de bal weg. Guchua rent richting de bal. Kazaishvili is nu in balbezit. Guchua onderschept slim de pass. Guchua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shakarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgadze onderschept slim de pass. Giorgadze probeert naar een medespeler te passen. Guchua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchua haalt uit met een fantastische trap. Silagadze bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Lomsadze de bal. Sultanishvili is nu in balbezit. Natroshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanishvili onderschept slim de pass. Sultanishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatxovari Saaviacio - Ganivi Nadiri 0:1

29e minuut.
Giorgadze rent richting de bal. Sultanishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giorgadze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakeli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khitalishvili heeft problemen om de bal te vangen. Guchua is nu in balbezit. Guchua schiet op doel. Koshkadze probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abasalashvili zal de hoekschop nemen. Guchua maakt een snoekduik en kopt de bal. Silagadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jakeli onderschept slim de pass. Jakeli passt de bal zonder na te denken. Guchua is nu in balbezit. Guchua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 44%, Ganivi Nadiri 56%.
Guatxovari Saaviacio - Ganivi Nadiri 0:1

61e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Chakhnashvili geeft een lange en hoge pass. Klimiashvili controleert de bal met de borst. Jordania is nu in balbezit. Jordania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sultanishvili passt de bal in één keer door. Kazaishvili is nu in balbezit. Kazaishvili speelt de bal door. Jordania is nu in balbezit. Jordania haalt uit met een fantastische trap. Balalashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Chakhnashvili is nu in balbezit. Chakhnashvili geeft een hoge lob. Danelia probeert de bal aan de voet te houden. Jordania is nu in balbezit. Jordania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balalashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatxovari Saaviacio 59%, Ganivi Nadiri 41%.
Guatxovari Saaviacio - Ganivi Nadiri 0:1