Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diezi Gasaxdeli Basri Buni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Chkhubianishvili met een snelle inworp. Donauri is nu in balbezit. Kavsadze maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kavsadze naar de kleedkamers voor een vroege douche. Donauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donauri met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Basilaia de bal. Asanidze is nu in balbezit. Asanidze draait met de bal, schiet en ... Tsagareishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Khabareli geeft de bal voor. Jamarauli heeft problemen om de bal te vangen. Asanidze rent richting de bal. Asanidze haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Javakhishvili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Basri Buni 1:0

19e minuut.
Kirkitadze met een snelle inworp. Mamulashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nemsadze krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Abashidze probeert naar een medespeler te passen. Chkhubianishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Donauri begaat een overtreding. Chkhubianishvili wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Gasaxdeli 44%, Basri Buni 56%.
Diezi Gasaxdeli - Basri Buni 1:0

46e minuut.
Fantskhava passt de bal zonder na te denken. Javakhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Asanidze rent richting de bal. Asanidze schiet op doel. Tsagareishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Basri Buni 2:0

55e minuut.
Tskvitaia is nu in balbezit. Nemsadze is nu in balbezit. Nemsadze probeert naar een medespeler te passen. Asanidze is nu in balbezit. Asanidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Khabareli is nu in balbezit. Fantskhava onderschept slim de pass. Fantskhava probeert naar een medespeler te passen. Abashidze rent richting de bal. Abashidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Mamulashvili de bal. Nemsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mamulashvili zijn tegenspeler op de grond. Mamulashvili krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tskvitaia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dashniani komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Getsadze met een snelle inworp. Kacharava is nu in balbezit. Kacharava probeert naar een medespeler te passen. Asanidze heeft problemen om de bal te vangen. Asanidze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diezi Gasaxdeli - Basri Buni 3:0

86e minuut.
Khabareli passt de bal in één keer door. Chkhubianishvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donauri. Donauri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diezi Gasaxdeli 48%, Basri Buni 52%.
Diezi Gasaxdeli - Basri Buni 3:0