Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori Cocxali Gacveta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kheladze probeert de bal met de borst te controleren. Antelava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kheladze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kheladze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikadze is nu in balbezit. Mikadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 0:1

17e minuut.
Chkhetidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhetidze passt de bal in één keer door. Bouatchidzé is nu in balbezit. Mikadze onderschept slim de pass. Mikadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Chilashvili trapt de bal weg. Kazbegi kopt de bal weg. Makharadze is nu in balbezit. Makharadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jinjikhashvili rent richting de bal. Jinjikhashvili geeft een lange en hoge pass. Mikadze is nu in balbezit. Mikadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 0:2

42e minuut.
Jinjikhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinjikhashvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gorelashvili de bal. Makharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Makharadze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 46%, Cocxali Gacveta 54%.
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 0:2

51e minuut.
Kazbegi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aleksandria komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chkhetidze is nu in balbezit. Klungelig pakt Chkhetidze de bal. Chkhetidze geeft een lange en hoge pass. Mikadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Chilashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chkhetidze rent richting de bal. Chkhetidze geeft een lange en hoge pass. Jinjikhashvili is nu in balbezit. Kheladze is nu in balbezit. Kheladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Manvelishvili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chkhetidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kheladze heeft problemen om de bal te vangen. Kheladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 62%, Cocxali Gacveta 38%.
Absurduli Mori - Cocxali Gacveta 0:2