Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Mori Gamxdari Mori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Jibuti probeert de bal aan de voet te houden. Bouatchidzé rent richting de bal. Manvelishvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manvelishvili krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grishashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Svani bereikt de bal nog maar net als eerste. Svani passt de bal zonder na te denken. Makharadze rent richting de bal. Makharadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Magrakvelidze is nu in balbezit. Svani verovert de bal door een tackle van achteren. Svani probeert naar een medespeler te passen. Makharadze is nu in balbezit. Makharadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 56%, Gamxdari Mori 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Absurduli Mori - Gamxdari Mori 0:0

49e minuut.
Esadze speelt de bal door. Manvelishvili is nu in balbezit. Chitanava begaat een overtreding. Chitanava krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bouatchidzé rent richting de bal. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaduneli rent richting de bal. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Antelava verovert de bal door een tackle van achteren. Antelava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roinishvili de bal. Makharadze rent richting de bal. Makharadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Mori - Gamxdari Mori 1:0

89e minuut.
Pertaia trapt de bal weg van het doel. Chaduneli kopt de bal weg. Bouatchidzé is nu in balbezit. Bouatchidzé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouatchidzé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Mori 62%, Gamxdari Mori 38%.
Absurduli Mori - Gamxdari Mori 1:0