Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajman Thunders Essays Al FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Abdu Harbi geeft de bal voor. Inworp. bin Hussain met de inworp. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hana Zeer geeft een lange en hoge pass. Al Sulaiti kan de bal niet met de borst controleren. bin azad is nu in balbezit. bin azad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman Thunders - Essays Al FC 0:1

21e minuut.
bin Hussain met een sublieme pass. bin AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman Thunders - Essays Al FC 0:2

27e minuut.
Zeer is nu in balbezit. Zeer passt de bal met de wreef. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad is nu in balbezit. bin azad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
bin AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer probeert naar een medespeler te passen. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajman Thunders - Essays Al FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman Thunders 59%, Essays Al FC 41%.
Ajman Thunders - Essays Al FC 0:3

46e minuut.
Hana Metsu met een sublieme pass. bin Hussein Bilal is nu in balbezit. Teymourian onderschept slim de pass. Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hana Metsu rent richting de bal. Hana Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Zeer met een sublieme pass. bin azad is nu in balbezit. bin azad draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
bin Hussein Bilal haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Al Khetbi trapt de bal weg van het doel. bin AL Fahir rent richting de bal. bin AL Fahir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajman Thunders 58%, Essays Al FC 42%.
Ajman Thunders - Essays Al FC 0:3