Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Red Gunners Royal CLub Sheik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
bin AL Nayhan met een snelle inworp. Al Baloushi is nu in balbezit. Al Baloushi passt de bal met de wreef. Hana Ismail rent richting de bal. Hana Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Suroor met een harde bal richting middenveld. Misarri kopt de bal weg. Daar is Ibraheem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibraheem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Al Baloushi met een sublieme pass. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Ismail rent richting de bal. Hana Ismail schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Misarri met de inworp. Hana Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Gobash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana Zeer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Zeer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. El Rasheed bokst de bal weg.

29e minuut.
Matrooshi passt de bal met de wreef. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hana Ismail neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Suroor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Red Gunners - Royal CLub Sheik 1:0

35e minuut.
Al Matsu rent richting de bal. Al Baloushi onderschept slim de pass. Al Baloushi passt de bal zonder na te denken. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Ismail passt de bal zonder na te denken. bin Malik is nu in balbezit. bin Malik draait met de bal, schiet en ... Suroor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Red Gunners 51%, Royal CLub Sheik 49%.
Al Red Gunners - Royal CLub Sheik 1:0

71e minuut.
Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Ismail speelt de bal door. Mousa Al Jaber rent richting de bal. Mousa Al Jaber geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar geeft een hoge lob. Suroor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Red Gunners 42%, Royal CLub Sheik 58%.
Al Red Gunners - Royal CLub Sheik 1:0