Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Arabi Dubayy Arabi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji geeft een lange en hoge pass. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Dubayy Arabi 0:1

8e minuut.
AL Bdeir rent richting de bal. Hajjaji onderschept slim de pass. Hajjaji geeft een lange en hoge pass. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Dubayy Arabi 0:2

10e minuut.
Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan onderschept slim de pass. Al Nayhan geeft de bal voor. Qassim is nu in balbezit. Qassim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
bin AL Sakhtyani met een sublieme pass. Abdu Rabee rent richting de bal. Abdu Rabee speelt de bal door. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Huzayel. AL Talyani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shareef zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hana Humaid heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hana Huzayel met een sublieme pass. Salem is nu in balbezit. Qassim onderschept slim de pass. Qassim schiet op doel. Abdu Hufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 53%, Dubayy Arabi 47%.
Al Brown Arabi - Dubayy Arabi 0:2

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suroor met een harde bal richting middenveld. Shareef kopt de bal weg. Abdu Rabee is nu in balbezit. Abdu Rabee draait met de bal, schiet en ... Suroor bokst de bal weg.

62e minuut.
bin sayed is nu in balbezit. bin sayed geeft een hoge lob. Daar is Hana Humaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Arabi - Dubayy Arabi 0:3

82e minuut.
Abdu Rabee heeft problemen om de bal te vangen. Hana Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Rabee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Rabee krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Arabi 56%, Dubayy Arabi 44%.
Al Brown Arabi - Dubayy Arabi 0:3