Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigers ACD Blue Raiders
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
El Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gobash geeft een hoge lob. bin Butti kopt de bal weg. Mansoor rent richting de bal. Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Butti probeert naar een medespeler te passen. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed rent richting de bal. Al Matsu onderschept slim de pass. Al Matsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigers ACD - Blue Raiders 0:1

42e minuut.
El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar probeert naar een medespeler te passen. Mansoor rent richting de bal. Mansoor draait met de bal, schiet en ... Al Metsu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers ACD 54%, Blue Raiders 46%.
FC Tigers ACD - Blue Raiders 0:1

51e minuut.
Hareb speelt de bal door. Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaber rent richting de bal. Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Mansoor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Homayoun is nu in balbezit. Met opzet legt Mousa Rashid zijn tegenspeler op de grond. Homayoun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. AL Sayed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mansoor kan de bal niet met de borst controleren. El Rasheed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rasheed krijgt een gele kaart. Mansoor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin azad legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Darwish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Daar is Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Butti rent richting de bal. bin Butti met een sublieme pass. Al Matsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matsu haalt uit met een fantastische trap. Ichya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigers ACD 53%, Blue Raiders 47%.
FC Tigers ACD - Blue Raiders 0:1