Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Ra´S Sheiks Al Ain Kingdoom
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
bin Abdu Darwish rent richting de bal. Met opzet legt bin Al Hana zijn tegenspeler op de grond. bin Abdu Darwish raakt geblesseerd tijdens het duel. Shehhi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt El Ommar de bal. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap. Al Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani onderschept slim de pass. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Al Huzayel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sulayman neemt de hoekschop. Mubarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Ommar. El Ommar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mahmoud rent richting de bal. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Warthani is nu in balbezit. Warthani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Kingdoom 0:1

19e minuut.
Abdu Serkal geeft de bal voor. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar probeert naar een medespeler te passen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
bin talyani passt de bal met de wreef. bin Sufi is nu in balbezit. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Kingdoom 1:1

38e minuut.
Mahmoud speelt de bal door. bin Abdu Darwish probeert naar een medespeler te passen. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... Al Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Kingdoom 2:1

43e minuut.
Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. bin Abdu Darwish heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdu Darwish passt de bal zonder na te denken. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 52%, Al Ain Kingdoom 48%.
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Kingdoom 2:1

47e minuut.
El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed probeert naar een medespeler te passen. Serkal heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
bin Al Hana kopt de bal weg. bin Al Hana is nu in balbezit. El Ommar maakt een afschuwelijke overtreding. bin Al Hana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahmoud wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed speelt de bal door. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
bin Al Hana speelt de bal door. Sulayman rent richting de bal. Met opzet legt Abdu Serkal zijn tegenspeler op de grond. Abdu Serkal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed geeft een hoge lob. Abdu Humaid heeft problemen om de bal te vangen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
El Ommar probeert naar een medespeler te passen. Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani verovert de bal door een tackle van achteren. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 68%, Al Ain Kingdoom 32%.
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Kingdoom 2:1