Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Kingdoom Al Ain Ra´S Sheiks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Abed Yaseen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Al Hana komt het veld opgelopen.

21e minuut.
bin Darwish geeft een lange en hoge pass. Sulayman kopt de bal weg. Warthani heeft problemen om de bal te vangen. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hana Gobash geeft een hoge lob. Inworp. El Rasheed met een snelle inworp. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. El Ommar speelt de bal door. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - Al Ain Ra´S Sheiks 0:1

36e minuut.
bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana passt de bal met de wreef. Daar is El Ommar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Al Tayani trapt de bal weg. bin Al Hana kopt de bal weg. Hana Gobash heeft problemen om de bal te vangen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 40%, Al Ain Ra´S Sheiks 60%.
Al Ain Kingdoom - Al Ain Ra´S Sheiks 0:1

52e minuut.
bin Darwish passt de bal met de wreef. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Humaid maakt een afschuwelijke overtreding. Abdu Humaid krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Abdu Humaid rent richting de bal. Mahmoud heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana onderschept slim de pass. bin Al Hana geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
bin Mohsen speelt de bal door. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani passt de bal in één keer door. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... Mubarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
EL Sakhtyani onderschept slim de pass. EL Sakhtyani geeft een hoge lob. Warthani is nu in balbezit. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar geeft een lange en hoge pass. Hana Gobash heeft problemen om de bal te vangen. Warthani onderschept slim de pass. Warthani haalt uit met een fantastische trap. Mubarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Warthani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Kingdoom - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1

89e minuut.
Abdu Serkal rent richting de bal. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman met een sublieme pass. Warthani is nu in balbezit. Warthani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 45%, Al Ain Ra´S Sheiks 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ain Kingdoom - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1