Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubai FC Al Ain Ra´S Sheiks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hana Humaid is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Al Huzayel ... Strafschop! Hana Humaid raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Huzayel met een sublieme pass. EL Hussain zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ali is nu in balbezit. Al Mualla verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shehhi kopt de bal weg. Al Mualla is nu in balbezit. Al Mualla speelt de bal door. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mubarak met een sublieme pass. Hussain kopt de bal weg. Klungelig pakt Hana Gobash de bal. Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 1:0

31e minuut.
Al Baloushi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Baloushi passt de bal zonder na te denken. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana schiet op doel. Al Sharji probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shehhi speelt de bal door. bin Abdu Darwish rent richting de bal. bin Abdu Darwish met een sublieme pass. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap. Humaid bokst de bal weg.

43e minuut.
Doeltrap. Humaid met een harde bal richting middenveld. Shehhi kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Mualla de bal. Al Mualla geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 55%, Al Ain Ra´S Sheiks 45%.
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 1:0

65e minuut.
Hussain met een sublieme pass. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish met een sublieme pass. bin Al Hana is nu in balbezit. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 1:1

70e minuut.
Klungelig pakt Al Baloushi de bal. EL Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. EL Hussain passt de bal in één keer door. Abdulqader is nu in balbezit. Abdulqader geeft een hoge lob. Mubarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 2:1

73e minuut.
Hussain met een sublieme pass. Mahmoud is nu in balbezit. Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. EL Hussain is nu in balbezit. EL Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Shehhi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Humaid. Shehhi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shehhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Al Sharji de bal. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Humaid trapt de bal weg. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Al Nard zijn tegenspeler op de grond. bin Al Nard is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid onderschept slim de pass. Hana Humaid haalt uit met een fantastische trap. Mubarak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubai FC 44%, Al Ain Ra´S Sheiks 56%.
Dubai FC - Al Ain Ra´S Sheiks 3:1