Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Ra´S Sheiks Crazy Swordships
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
El Habib geeft de bal voor. Inworp. bin talyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Crazy Swordships 1:0

27e minuut.
bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rasibi met een sublieme pass. Nahyan is nu in balbezit. Nahyan schiet op doel. Mubarak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
bin Malik is nu in balbezit. bin Malik geeft een lange en hoge pass. Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Crazy Swordships 2:0

36e minuut.
Al Mualla probeert de bal aan de voet te houden. Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer speelt de bal door. Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hajjaji verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib is nu in balbezit. El Habib passt de bal in één keer door. Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap. Mubarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 42%, Crazy Swordships 58%.
Al Ain Ra´S Sheiks - Crazy Swordships 2:0

62e minuut.
bin Malik passt de bal zonder na te denken. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi met een sublieme pass. Nahyan rent richting de bal. Nahyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hana Gobash kopt de bal weg. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi geeft een lange en hoge pass. Al Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Al Mualla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik geeft een lange en hoge pass. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mualla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Darwish met een sublieme pass. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mahmoud is nu in balbezit. Mahmoud geeft een lange en hoge pass. El Haroun is nu in balbezit. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaji schiet op doel. bin Al Rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
bin Al Rasibi is nu in balbezit. Mahmoud onderschept slim de pass. Mahmoud speelt de bal door. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 54%, Crazy Swordships 46%.
Al Ain Ra´S Sheiks - Crazy Swordships 2:0