Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheik Al Councils Al Brown Al Babi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Hana Khetbi geeft een lange en hoge pass. El Bilal speelt de bal door. Klungelig pakt bin Al Rabee de bal. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap. Shrizi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Faraj speelt de bal door. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ali geeft de bal voor. El Bilal is nu in balbezit. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ali met een sublieme pass. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi probeert naar een medespeler te passen. Shrizi is nu in balbezit. Shrizi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 71%, Al Brown Al Babi 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al Councils - Al Brown Al Babi 0:0

49e minuut.
bin Bdeir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Al Hufi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali speelt de bal door. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi haalt uit met een fantastische trap. Rashid Suroor bokst de bal weg.

68e minuut.
El Matsu probeert naar een medespeler te passen. bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Omer geeft een lange en hoge pass. Daar is Hana Metsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Metsu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheik Al Councils - Al Brown Al Babi 1:0

73e minuut.
Klungelig pakt Shrizi de bal. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Omer onderschept slim de pass. Shrizi onderschept slim de pass. Shrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheik Al Councils - Al Brown Al Babi 1:1

75e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Omer is nu in balbezit. bin Al Rabee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Al Rabee krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Shrizi is nu in balbezit. Abdu Nayhan rent richting de bal. Shrizi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shrizi passt de bal in één keer door. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Khetbi probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 64%, Al Brown Al Babi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al Councils - Al Brown Al Babi 1:1