Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Slashers Sheik Al Councils
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hana Rasheed rent richting de bal. bin Bdeir rent richting de bal. Hana Rasheed begaat een overtreding. bin Bdeir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Bdeir kan niet meer verder spelen. bin Al Hufi komt het veld opgelopen. Abdu Nayhan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
El Yaseen trapt de bal weg. El Ommar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Omer. bin Omer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
bin Nard is nu in balbezit. El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard rent richting de bal. bin Nard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hana Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Metsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Sheik Al Councils 0:1

36e minuut.
Anbari geeft een hoge lob. Inworp. Al Jahouri met de inworp. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Abdu Nayhan is nu in balbezit. Abdu Hambari onderschept slim de pass. Zuhair is nu in balbezit. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 56%, Sheik Al Councils 44%.
Al Sheiks Slashers - Sheik Al Councils 0:1

62e minuut.
Al zaabi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mustafa met de inworp. Zuhair is nu in balbezit. Zuhair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El Matsu rent richting de bal. El Matsu geeft de bal voor. El Jawhar kan de bal niet met de borst controleren. Hana Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Metsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
El Matsu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mugri komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mugri rent richting de bal. Zuhair is nu in balbezit. bin Omer rent richting de bal. Zuhair onderschept slim de pass. Zuhair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Teymourian is nu in balbezit. Teymourian geeft een hoge lob. Daar is bin Al Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Jaber is nu in balbezit. Al Jaber geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 43%, Sheik Al Councils 57%.
Al Sheiks Slashers - Sheik Al Councils 0:1