Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Slashers Nady Wasl
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
El Ommar verovert de bal door een tackle van achteren. Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Suroor speelt de bal door. Abdu Hambari rent richting de bal. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Abdu Nayhan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Bilal met de inworp. Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhair geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Uthman geeft een lange en hoge pass. Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Rasheed maakt een afschuwelijke overtreding. Hana Rasheed krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Suroor rent richting de bal. Suroor passt de bal met de wreef. bin Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani onderschept slim de pass. AL Sakhtyani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Suroor is nu in balbezit. bin Metsu speelt de bal door. Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani onderschept slim de pass. AL Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 59%, Nady Wasl 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Sheiks Slashers - Nady Wasl 0:0

59e minuut.
Suroor passt de bal met de wreef. bin Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu passt de bal met de wreef. AL Sakhtyani rent richting de bal. AL Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Forouhar bokst de bal weg. El Jawhar rent richting de bal. El Jawhar geeft een lange en hoge pass. Abdu Hambari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hambari draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Abdu Nayhan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Slashers - Nady Wasl 1:0

66e minuut.
bin Metsu geeft een lange en hoge pass. bin Shehhi probeert de bal aan de voet te houden. AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Sheiks Slashers - Nady Wasl 1:1

71e minuut.
Suroor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin AL Fahir komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zuhair probeert naar een medespeler te passen. El Bilal rent richting de bal. El Bilal passt de bal in één keer door. Abdu Hambari is nu in balbezit. Abdu Hambari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Slashers 67%, Nady Wasl 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Sheiks Slashers - Nady Wasl 1:1