Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Obezany Novyje Pticy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Deli verovert de bal door een tackle van achteren. Savinov rent richting de bal. Savinov speelt de bal door. Polyakov rent richting de bal. Polyakov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frolov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Obezany - Novyje Pticy 0:1

9e minuut.
Irismetov passt de bal zonder na te denken. Inworp. Massimov met een snelle inworp. Savinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chichulin met een harde bal richting middenveld. Deli kopt de bal weg. Klungelig pakt Abdulin de bal. Massimov rent richting de bal. Massimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Novopashin kopt de bal weg. Savinov heeft problemen om de bal te vangen. Savinov speelt de bal door. Polyakov is nu in balbezit. Polyakov haalt uit met een fantastische trap. Tsybenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chichulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

27e minuut.
Lyubimkin onderschept slim de pass. Lyubimkin speelt de bal door. Irismetov met een sublieme pass. Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielyje Obezany - Novyje Pticy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Obezany 46%, Novyje Pticy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Obezany - Novyje Pticy 1:1

46e minuut.
Savinov is nu in balbezit. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov verovert de bal door een tackle van achteren. Edigenov schiet op doel. Karpenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Baigereev rent richting de bal. Baigereev passt de bal zonder na te denken. Polyakov rent richting de bal. Polyakov haalt uit met een fantastische trap. Tsybenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Obezany - Novyje Pticy 1:2

67e minuut.
Tuimebaev met een snelle inworp. Lyubimkin rent richting de bal. Savinov maakt een afschuwelijke overtreding. Savinov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Deli rent richting de bal. Deli geeft een hoge lob. Tuimebaev geeft een hoge lob. Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Deli geeft de bal voor. Yurin kopt de bal weg. Ismagulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edigenov is nu in balbezit. Edigenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Obezany 38%, Novyje Pticy 62%.
Bielyje Obezany - Novyje Pticy 1:2