Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Pauki Esil Hishchniki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Yeremeev rent richting de bal. Yeremeev passt de bal zonder na te denken. Shomayev probeert naar een medespeler te passen. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov haalt uit met een fantastische trap. Tarasov bokst de bal weg.

16e minuut.
Protorchin is nu in balbezit. Bazarov rent richting de bal. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yeremeev speelt de bal door. Protorchin rent richting de bal. Protorchin met een sublieme pass. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zhatkanbaev is nu in balbezit. Zhatkanbaev geeft een lange en hoge pass. Frolov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Protorchin is nu in balbezit. Protorchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Pauki 43%, Esil Hishchniki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Pauki - Esil Hishchniki 0:0

57e minuut.
Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin is nu in balbezit. Yeremeev rent richting de bal. Protorchin onderschept slim de pass. Protorchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Pauki - Esil Hishchniki 0:1

84e minuut.
Bogomolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomolov geeft een lange en hoge pass. Bazarov is nu in balbezit. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Pauki - Esil Hishchniki 0:2

90e minuut.
Zhatkanbaev heeft problemen om de bal te vangen. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov passt de bal in één keer door. Abuov is nu in balbezit. Abuov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Pauki 58%, Esil Hishchniki 42%.
Zemnyje Pauki - Esil Hishchniki 0:2