Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhmys Utki Kazakhmys Loshadi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Novopashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Novopashin geeft een hoge lob. Utegenov kopt de bal weg. Nurakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurakhmetov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tatishev verovert de bal door een tackle van achteren. Tatishev speelt de bal door. Hamzin rent richting de bal. Hamzin schiet op doel. Dralov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhmys Utki 56%, Kazakhmys Loshadi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kazakhmys Utki - Kazakhmys Loshadi 0:0

51e minuut.
Talgaev is nu in balbezit. Talgaev met een sublieme pass. Dralov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tatishev probeert naar een medespeler te passen. Shomayev rent richting de bal. Basenko is nu in balbezit. Talgaev rent richting de bal. Talgaev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Barsukov kopt de bal weg. Martynenko rent richting de bal. Martynenko geeft een hoge lob. Hamzin is nu in balbezit. Hamzin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ogorodnikov geeft een hoge lob. Deli kopt de bal weg. Dralov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamzin rent richting de bal. Hamzin draait met de bal, schiet en ... Maymakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kenetaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barsukov de bal. Barsukov geeft de bal voor. Utegenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Utegenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhmys Utki 55%, Kazakhmys Loshadi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kazakhmys Utki - Kazakhmys Loshadi 0:0