Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keden Kuricy FC Rycari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Familtsev rent richting de bal. Zhunisbekov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Familtsev raakt geblesseerd tijdens het duel. Familtsev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tleshev rent richting de bal. Asanbaev is nu in balbezit. Asanbaev draait met de bal, schiet en ... Chebotko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - FC Rycari 0:1

35e minuut.
Zhunisbekov rent richting de bal. Kazybekov rent richting de bal. Pastukhov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Tleshev speelt de bal door. Gudoshnikov rent richting de bal. Mukanov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mukanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mukanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 46%, FC Rycari 54%.
Keden Kuricy - FC Rycari 0:1

64e minuut.
Baimbetov speelt de bal door. Vassilchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassilchenko geeft de bal voor. Kazybekov rent richting de bal. Tsybenko speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Azovskiy probeert naar een medespeler te passen. Zhunisbekov heeft problemen om de bal te vangen. Familtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sulei onderschept slim de pass. Sulei speelt de bal door. Asanbaev rent richting de bal. Asanbaev draait met de bal, schiet en ... Tleshev probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chebotko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zhunisbekov heeft problemen om de bal te vangen. Kazybekov rent richting de bal. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov haalt uit met een fantastische trap. Krasnoslobodtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keden Kuricy - FC Rycari 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 53%, FC Rycari 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keden Kuricy - FC Rycari 1:1