Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Olma Uch Bolish
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Parkayev geeft de bal voor. Inworp. Dunbabayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sardirov probeert naar een medespeler te passen. Saksaulov rent richting de bal. Saksaulov met een sublieme pass. Inisov is nu in balbezit. Inisov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mirmigizov met een harde bal richting middenveld. Sardirov kopt de bal weg. Qurtibov is nu in balbezit. Tabarqov onderschept slim de pass. Tabarqov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt Ho`qo`rov de bal. Tabarqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarsimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarqov rent richting de bal. Tabarqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sardiqov speelt de bal door. Sardirov is nu in balbezit. Saksaulov is nu in balbezit. Saksaulov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sardirov de bal onder controle te krijgen. Lilayev bokst de bal weg.

23e minuut.
Sardirov rent richting de bal. Saksaulov verovert de bal door een tackle van achteren. Liliyev is nu in balbezit. Inisov rent richting de bal. Inisov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunbabayev met de inworp. Sardirov rent richting de bal. Saksaulov onderschept slim de pass. Saksaulov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 38%, Uch Bolish 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sovun Olma - Uch Bolish 0:0

49e minuut.
Mirzo onderschept slim de pass. Mirzo passt de bal zonder na te denken. Qurtibov heeft problemen om de bal te vangen. Tabarqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Qarsimov is nu in balbezit. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap. Kayumov controleert de bal met de borst. Tabarqov rent richting de bal. Tabarqov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ho`qo`rov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Inisov de bal. Parkayev begaat een overtreding. Parkayev krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Mordisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabarqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarsimov rent richting de bal. Tabarqov rent richting de bal. Tabarqov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Uch Bolish 0:1

85e minuut.
Ho`qo`rov rent richting de bal. Ho`qo`rov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mordisov de bal onder controle te krijgen. Tabarqov is nu in balbezit. Tabarqov schiet op doel. Mirmigizov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 48%, Uch Bolish 52%.
Sovun Olma - Uch Bolish 0:1