Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracuda NeroFrigorifero
442 Tactiek offensiva
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 34.2
very good Schieten good
poor Passen adequate
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo is nu in balbezit. Ngọc Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Huy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ibrišimbegović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ngọc Cường de bal. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel. Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - NeroFrigorifero 1:0

16e minuut.
Papagnone geeft een lange en hoge pass. Stoian kopt de bal weg. Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy draait met de bal, schiet en ... Chohan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Fina geeft de bal voor. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian passt de bal zonder na te denken. Ngọc Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Huy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barracuda - NeroFrigorifero 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 43%, NeroFrigorifero 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barracuda - NeroFrigorifero 1:1

49e minuut.
Ngọc Huy met een sublieme pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo geeft de bal voor. Petrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wyłupski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelmański. Wyłupski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szélpál komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Głodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo passt de bal met de wreef. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Głodowski geeft de bal voor. Fina is nu in balbezit. Fina geeft de bal voor. Ngọc Huy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Petrescu speelt de bal door. Stoian kopt de bal weg. Żukowski heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy draait met de bal, schiet en ... Chohan bokst de bal weg.

75e minuut.
Kubera passt de bal in één keer door. Stoian is nu in balbezit. Vatsa probeert naar een medespeler te passen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy geeft de bal voor. Chohan speelt de bal door. Valdo is nu in balbezit. Valdo geeft een lange en hoge pass. Petrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Vatsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Huy speelt de bal door. Klungelig pakt Stoian de bal. Stoian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Huy is nu in balbezit. Ngọc Huy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Salamon met een sublieme pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański passt de bal in één keer door. Ibrišimbegović rent richting de bal. Ibrišimbegović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Salamon rent richting de bal. Salamon geeft een lange en hoge pass. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Petrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - NeroFrigorifero 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 52%, NeroFrigorifero 48%.
Barracuda - NeroFrigorifero 2:1