Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twigas Schalke 104
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zollini rent richting de bal. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollini rent richting de bal. Balloni rent richting de bal. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Perrini is nu in balbezit. Sabbatino is nu in balbezit. Liberti is nu in balbezit. Sabbatino rent richting de bal. Sabbatino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sabbatino met een sublieme pass. Zollini is nu in balbezit. Balloni is nu in balbezit. Balloni schiet op doel. Lana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - Schalke 104 0:1

18e minuut.
Liberti met een sublieme pass. Balloni is nu in balbezit. Klungelig pakt Balloni de bal. Zollini is nu in balbezit. Zollini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Somarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zollini de bal. Zollini passt de bal in één keer door. Bisiach rent richting de bal. Bisiach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twigas - Schalke 104 1:1

38e minuut.
Liberti rent richting de bal. Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalisi probeert naar een medespeler te passen. Bisiach rent richting de bal. Bisiach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chiaini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balloni de bal. Sabbatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisiach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisiach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 51%, Schalke 104 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twigas - Schalke 104 1:1

46e minuut.
Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini passt de bal in één keer door. Balloni is nu in balbezit. Bignotti geeft de bal voor. Crisantemi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Salis is nu in balbezit. Salis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oneda de bal. Bisiach rent richting de bal. Bisiach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Contarelli de bal. Bisiach is nu in balbezit. Bisiach draait met de bal, schiet en ... Cerqueti probeert de bal aan de voet te houden. Zillio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - Schalke 104 2:1

76e minuut.
Inworp. Bajocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabbatino is nu in balbezit. Sabbatino draait met de bal, schiet en ... Zillio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zollini is nu in balbezit. Gollino onderschept slim de pass. Gollino geeft de bal voor. Bisiach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisiach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Perrini onderschept slim de pass. Perrini passt de bal met de wreef. Zollini is nu in balbezit. Zollini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twigas - Schalke 104 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 43%, Schalke 104 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twigas - Schalke 104 2:2