Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracuda Swing Out Utd
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 17.1
formidable Schieten weak
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ibrišimbegović passt de bal zonder na te denken. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański passt de bal zonder na te denken. Ibrišimbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrišimbegović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo passt de bal in één keer door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Giaquinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 1:0

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Giaquinta niet meer kan verder spelen. Altinier komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Petrello is nu in balbezit. Petrello geeft de bal voor. Valdo heeft problemen om de bal te vangen. Valdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Conzo de bal. Ibrišimbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrišimbegović passt de bal zonder na te denken. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Altinier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Valdo geeft een lange en hoge pass. Conzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel. Carrese probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salamon zal de hoekschop nemen. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 2:0

15e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrese bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelmański. Zelmański krijgt een gele kaart. Carrese raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carrese kan niet meer verder spelen. Silanus komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Conzo de bal onder controle te krijgen. Ibrišimbegović is nu in balbezit. Ibrišimbegović passt de bal in één keer door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Altinier speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdo met een snelle inworp. Arnalot rent richting de bal. Arnalot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibrišimbegović is nu in balbezit. Ibrišimbegović draait met de bal, schiet en ... Altinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 3:0

22e minuut.
Valdo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conzo. Valdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żukowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Altinier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Conzo geeft een hoge lob. Inworp. Żukowski met de inworp. Valdo is nu in balbezit. Valdo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valdo geeft een lange en hoge pass. Bolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 4:0

37e minuut.
Gobetti is nu in balbezit. Pasik met een sublieme pass. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona draait met de bal, schiet en ... Chohan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 4:1

40e minuut.
Ibrišimbegović is nu in balbezit. Ibrišimbegović passt de bal zonder na te denken. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 5:1

41e minuut.
Cilona is nu in balbezit. Cilona passt de bal met de wreef. Conzo speelt de bal door. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrello kopt de bal weg. Crocitto heeft problemen om de bal te vangen. Ibrišimbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrišimbegović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zelmański rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Silanus bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanus geeft een hoge lob. Żukowski kopt de bal weg. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 38%, Swing Out Utd 62%.
Barracuda - Swing Out Utd 5:1

54e minuut.
Gobetti rent richting de bal. Gobetti geeft de bal voor. Zelmański kopt de bal weg. Ibrišimbegović is nu in balbezit. Ibrišimbegović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salamon zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Petrello de bal. Ibrišimbegović is nu in balbezit. Ibrišimbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 6:1

78e minuut.
Valdo geeft de bal voor. Ibrišimbegović rent richting de bal. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 7:1

84e minuut.
Bolia probeert naar een medespeler te passen. Cusinati rent richting de bal. Zelmański onderschept slim de pass. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 8:1

88e minuut.
Żukowski passt de bal met de wreef. Valdo geeft een hoge lob. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barracuda - Swing Out Utd 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracuda 24%, Swing Out Utd 76%.
Barracuda - Swing Out Utd 9:1