Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twigas the ALLIANCE of SIXTEEN.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Scalisi speelt de bal door. Vecchio is nu in balbezit. Vecchio passt de bal met de wreef. Confettura is nu in balbezit. Confettura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - the ALLIANCE of SIXTEEN. 0:1

9e minuut.
Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura is nu in balbezit. Confettura passt de bal zonder na te denken. Vecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Salis geeft een hoge lob. Inworp. Lasoratta met een snelle inworp. Vecchio rent richting de bal. Vecchio draait met de bal, schiet en ... Stochino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Confettura is nu in balbezit. Confettura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - the ALLIANCE of SIXTEEN. 0:2

20e minuut.
Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbatino rent richting de bal. Faraone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faraone krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Faraone onderschept slim de pass. Faraone passt de bal met de wreef. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ruozi speelt de bal door. Gollino rent richting de bal. Gollino probeert naar een medespeler te passen. Sabbatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbatino schiet op doel. Cassinari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 43%, the ALLIANCE of SIXTEEN. 57%.
Twigas - the ALLIANCE of SIXTEEN. 0:2

50e minuut.
Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignotti verovert de bal door een tackle van achteren. Vecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bisiach is nu in balbezit. Bisiach geeft de bal voor. Daar is Gollino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groppelli is nu in balbezit. Groppelli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - the ALLIANCE of SIXTEEN. 0:3

61e minuut.
Bajocchi probeert naar een medespeler te passen. Bonanni met een sublieme pass. Cestara is nu in balbezit. Ruozi onderschept slim de pass. Ruozi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cammardella verovert de bal door een tackle van achteren. Scalisi onderschept slim de pass. Scalisi probeert naar een medespeler te passen. Bisiach rent richting de bal. Bisiach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Scalisi met een sublieme pass. Daar is Bisiach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merighetti is nu in balbezit. Sabbatino is nu in balbezit. Sabbatino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 48%, the ALLIANCE of SIXTEEN. 52%.
Twigas - the ALLIANCE of SIXTEEN. 0:3